Авторитетният специалист по общо и коремна хирургия от световна величина доц. д-р Радосвет Горнев, доказал се в лапароскопската хирургия, отново ще преглежда в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов”

МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ е с разширен екип професионалисти за комплексно лечение и диагностика на пациенти с гастроентерологични оплаквания.
Хирурзи и гастроентеролози обединяват усилия за цялостно лечение на пациенти във великотърновската болница.
Имаме удоволствието да ви съобщим, че доц. д-р Радосвет Горнев ще преглежда на 10 март 2023 г. на етаж 3 в ДКЦ към МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, гр. Велико Търново. Необходимо е предварително записване на час.

Може да се обадите за записвания и допълнителна информация на телефон: 062 643 859 всеки делничен ден. Прегледите са платени.

👉 Доц. д-р Радосвет Горнев: В Търново ще въведем хирургични дейности, които в София са рутинни

👉Професионалната оценка на всеки “дребен” проблем ще доведе до неговото адекватно решение с възможностите на съвременната проктология, които вече са достъпни в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов”

👉Хирургът доц. д-р Радосвет Горнев: Великотърновската болница има условия за много добри медицински услуги

👉Студенти номинираха хирурга доц. д-р Радосвет Горнев за най-любим преподавател по медицина

👉 Доц. д-р Радосвет Горнев: Всеки симптом е “червена лампа”, на която трябва да се реагира своевременно

👉Доц. Радосвет Горнев: Пациентите не бива да подценяват и риска от рак на стомаха

👉Доц. Радосвет Горнев: Само с Национална здравно информационна система можем да видим какво ни предстои

С поредицата си от визити в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” изтъкнатият хирург успя да прегледа десетки пациенти и да направи планови операции на жители от областта. Доц. д-р Радосвет Горнев е част от хирургичния екип на болница и за напред ще продължи да консултира и оперира.