Home's Hotel е малка къща за гости с общо три спални, кухня, баня и тоалетна. Къщата е построена в класическия възрожденски стил на В. Търново. Намира се в старата част на града близо до Царевец и ул. Гурко. Само на 5 мин. път, пешком е от центъра на града. Предлагаме Ви най-изгодните цени за настаняване и специални предложения за наемане на цялата къща. Стаите са климатизирани и снабдени с всичко необходимо:

       - цветен телевизор
       - кабелна телевизия
       - телефон
       - две легла (или спалня)
       - обзаведена кухня
       - баня и тоалетна
       - гардероби с място за багаж и др.

Всички стаи имат невероятна глед и се поддържат в чист вид. Две от тях имат тераси с панорамна гледка към паметника на Асен и Петър.

Настаняване

В стаите могат да бъдат настанени до трима души.
Цената е 15 лева на денонощие. (Няма никакви допълнителни такси или цени)

За наемане на цялата къща и групови настанявания се свържете с чрез посочените телефони или и-мейл.
ЗА КОНТАКТИ
ДОБРЕ ДОШЛИ В HOME'S HOTEL
Велико Търново
ул. 10-ти февруари #8

Телефон:
062 62 81 90

Moбилни:
0886 56 15 30
0886 55 19 17

И-Мейл:
homeshotel@mail.bg

Местоположение:
Лесно е да ни откриете. Ако пристигате от София или Варна с автобус, той ще Ви спре на хотел Етър или на Старата автогара. И двете са близо до улица Гурко и нашата къща за гости (около 1 км.). Тръгнето по улица Гурко и ще стигнете до мястото където тя се пресича с ул. 10-ти февруари. Точно там се намира и нашата къща за гости.
Ако пък ползвате железницата и пристигнете на централната ЖП гара, можете да си хванете такси, което ще Ви струва до 2 лв. за да Ви откара. Гарата също не е далече от нас, но с таксито ще спестите време и няма до носите багажа си. Принтирайте си картата с нашето местоположение, тя ще Ви бъде от полза.

КАРТА С МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ